Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Keitä olemme

Riihimäen Ajoharjoittelukeskus Oy
Hirvijärventie 37
11710 Riihimäki
050 431 7636
riihimaki@liukasrata.fi

Verkkosivustomme osoite on: https://liukasrata.fi.

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on rekisterinpitäjän oikeutettu etu.

Keiden tietoja käsittelemme?

  • Asiakkaamme
  • Potentiaaliset asiakkaamme
  • Sivustomme käyttäjät

Tiedot joita käsittelemme

Käsittelemme vain sellaisia tietoja, joita itse toimitat meille esimerkiksi sivustomme lomakkeiden kautta tai sivustovierailun yhteydessä.

Näitä tietoja ovat esimerkiksi:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • IP-osoite
  • Muut lomakkeilla annetut tiedot

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

Rekisterinpitäjän oikeutettu etu ja lakisääteiset velvoitteet

Evästeet

Käytämme verkkosivustollamme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Evästeet ovat pieniä, selaimen pyynnöstä käyttäjän tietokoneelle lähetettäviä ja siellä säilytettäviä tekstitiedostoja. Voit halutessasi poistaa evästeet käytöstä verkkoselaimesi asetuksista. Evästeiden poistaminen voi kuitenkin vaikuttaa sivuston toimintaan. Jotkin evästeet ovat sivustomme teknisen toiminnan ja käytön vuoksi välttämättömiä, eivätkä ne kerää käyttäjästä tietoja.

Analytiikka

Verkkosivustolla käytetään Google Analytics -palvelua, jonka avulla seurataan mm. sitä, miten käyttäjät käyttävät verkkosivujamme (esim. eniten vieraillut sivut). Evästeiden keräämiä tietoja käytetään parantamaan sivujemme toimivuutta ja kehittämään sivuston sisältöä vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeeseen.

Lisätietoja Googlen yksityisyyskäytännöistä saat seuraavilta sivuilta:
Miten Google käyttää tietojasi yhteistyökumppaneiden sivustoilla ja sovelluksissa
Miten Google Analytics suojaa kävijältä kerätyt tiedot

Voit halutessasi estää tietojen keräämisen selaimeen asennettavan lisäosan avulla.

Evästeitä ei käytetä henkilöllisyyden tunnistamiseen, ja sivuston käyttöä kuvaavat tiedot ovat sivuston verkkovastaavan hallinnassa.

Kuka muu käsittelee tietojasi?

  • Domainhotelli.fi (webhotelli ja sähköposti)
  • WP Ninjas, LLC (lomakkeet)
  • Google Analytics (tilastointi)
  • Datadrivers Oy

Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Henkilötietoja säilytämme ja käsittelemme pääsääntöisesti niin kauan kuin se asiakassuhteen hoitamisen kannalta on tarpeen. Kirjanpitoaineistossa (vain laskutustiedot) säilytämme tietojasi lain määräämän seitsemän vuoden ajan.

Oikeutesi

  • Tarkastusoikeus
  • Vastustamisoikeus
  • Suoramarkkinointikielto
  • Poisto-oikeus
  • Valitusoikeus

Minne lähetämme tietosi

Käyttämämme palveluntarjoajat saattavat siirtää tietoja EU- / ETA-alueen ulkopuolelle. Olemme varmistaneet, että kaikki EU- / ETA-alueen ulkopuolisiin maihin henkilötietoja siirtävät tahot noudattavat tietosuojalainsäädäntöä.

Google Analytics -evästeiden keräämät tiedot siirretään ja tallennetaan Googlen palvelimille, joista osa saattaa sijaita EU:n ulkopuolella. Niihin sovelletaan paikallista tietosuojalainsäädäntöä.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Yhteystiedot

Tietosuojaan liittyvissä asioissa yhteyshenkilönä toimii Tomi Kemmo, 050 431 7636, riihimaki@liukasrata.fi.

Lisätiedot

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Datadrivers Oy:n tuottama Webauto-palvelu. Webauto oppilashallintajärjestelmän rekisteriseloste.

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

386/2011 Ajokorttilaki 86 §

Autokoulun oppilaasta tehtävät ilmoitukset ja oppilaskirjanpito

Autokoulun on pidettävä kirjaa oppilaistaan ja antamastaan opetuksesta sekä tehtävä oppilaita koskevat ilmoitukset autokoulua valvovalle kuljettajantutkinnon vastaanottajalle. Liikenteen turvallisuusvirasto voi antaa tarkempia määräyksiä oppilaasta tehtävistä ilmoituksista ja oppilaskirjanpidosta.